Cum să îți alegi fotograful pentru nuntă ?

Cum îți alegi fotograful pentru nuntă? Ce să aștepți de la serviciile foto?

Sunt două întrebări pe care cu siguranță ți le-ai pus dacă ți-ai organizat sau urmează să îți organizezi nunta. Cum oferta este bogată este destul de greu să iei o decizie. Sunt foarte multe variabile pe care trebuie să le iei in calcul: calitatea, prețul, stilul fotografului, recenziile și recomandările primite de la foști clienți.

Calitatea este un aspect la care bineînțeles că nu vom renunța, fiind vorba de ziua nunții vei încerca să alegi ce este mai bun în măsura bugetului alocat pentru serviciul foto, însă cum găsești oferta potrivită pentru tine? Vizita pe site-ul fotografului este utilă aduce informația de care ai nevoie, poți vedea stilul în care lucrează fotograful respectiv însă ai nevoie de mai mult pentru a te convinge.Dacă ai văzut câteva fotografii care te-au convins este cazul să iei legătura cu fotograful și să stabilești o întâlnire, ia-ți partenerul cu tine și faceți-i o vizită. Unui fotograf îi este foarte ușor să vă convingă arătându-vă o selecție din cele mai reușite poze, alese de la nunțile la care a particiat în decursul mai multor ani.Veți vedea dacă este bun când vă va prezenta o nunță completă și un album și vă veți convinge de asta, dacă întreaga nuntă este la fel de reușită.

Un lucru foarte important este să îi spuneți clar ce vă doriți iar acesta vă va spune dacă vă poate oferi ceea ce doriți. Vă veți da seama după prezentarea ofertei și după modul în care comunică și este receptiv la dorințele voastre, dacă există o cumunicare bună între voi. Comunicarea este cheia succesului în alegerea fotografului potrivit.

Nu vă oprește nimeni și nimic să cereți oferte și să vizitați mai multe studiouri, cu cât discutați cu mai mulți oameni cu atât alegerea voastră va fi mai ușor de făcut. O să știți ce oferă piața și vă va fi mai ușor să cântăriți diferite aspecte ale ofertei.

Dacă v-ați hotărât este bine să semnați un contract și să plătiți un avans, o să aveți voi în primul rând siguranța că nu veți rămâne fără fotograf la nuntă.

Presupunând că ați făcut toate acestea veți ști cu siguranță că veți primi fotografiile și albumul pe care le-ați văzut la discuțiile cu fotograful.Atâta timp cât ați stabilit împreună ce vă doriti pentru nunta voastră nu vă mai rămâne decât stabiliți programul în așa fel încât fotograful să aibă condițiile necesare pentru a vă oferi fotografiile pe care vi le-ați dorit.

Despre condițiile de care are nevoie fotograful găsiți mai multe detalii în articolul „Ce trebuie să facă mirele și mireasa pentru fotografii minunate la nuntă?