Ce trebuie să facă mirele și mireasa pentru fotografii minunate la nuntă?

Ce ai de făcut ca mire sau mireasă pentru fotografii minunate la nunta?

Dincolo de talentul, imaginația și experiența pe care o are fotograful, este nevoie de implicarea voastră pentru un rezultat la nivelul așteptărilor.

Trebuie să țineți cont de faptul că pentru fotografii reușite este nevoie de lumină bună, prin urmare alegerea locației și a momentului din zi în care este programată ședința foto sunt critice pentru calitatea fotografiilor.

Este destul de evident că un fotograf are nevoie de timp pentru a-și face treaba. Evitați deplasările lungi și inutile în ziua nunții.Vă doriți momente plăcute, fotografii și filmare de calitate nu ore petrecute în mașină. Luați în calcul că în utimul timp se fac din ce in ce mai multe fotografii acasă la mire și la mireasă, precum și la nasi. Deși acasă pe lângă fotografiile de familie se fac poze și cu invitații, să nu uităm că urmează și o ședință foto cu toți invitații prezenți în alai.

În situația în care alegeți o locație pentru poze în care se plătește taxă, sfatul nostru este să faceți din timp aranjamentele necesare. Este destul de neplăcut pentru voi sau pentru fotograf să negociați în ziua nuntii taxele de intrare ori pentru ședințe foto cu personalul de la diferite obiective.

Fotograful are nevoie de minim o ora pentru o sedinta foto intr-o locatie,și o ora si jumatate sau chiar mai mult dacă ați ales sa faceți poze în două locații, de preferință una în mediu natural și alta în interior (muzeu, teatru etc.). În situația în care nu rămâne suficient timp pentru ședința foto în ziua nunții recomandăm  o ședință foto în altă zi (trash the dress). La fel se întâmplă și în cazul nunților de noapte când lumina nu mai este potrivită la o anumită oră. Până la urmă e vorba de amintiri pentru o viață și depinde de voi cu ce fotografii vreți să rămâneți.

Să nu uitați că nu doar de fotograf depinde să aveți poze frumoase, așadar comunicați cu fotograful, dați-i ocazia să vă fotografieze în ipostaze frumoase, fiți naturali, activi, zâmbiți, pentru că  de implicarea  și energia pozitivă pe care o transmiteți voi va depinde atmosferta și reușita fotografiilor din acea zi.

Oferiți tuturor celor prezenți fericirea voastră și vă veți oferi vouă înșivă momente de neuitat.