Decor/Flori

Smile Studio – servicii pentru decor, flori și aranjamente, consultanță pentru nunta, botez, aniversare, eveniment corporate  în Turda, Campia Turzii, Cluj Napoca.

Atunci când vă doriți un eveniment unic  într-o ambianță de neuitat primul pas îl constituie decorarea salii unde va avea loc recepția de nunta. Momentul intrării în sala poate fi comparat cu pătrunderea într-o altă lume, plină de stil, eleganță și farmec, unde atât tu cât și invitații veți petrece o zi de neuitat.

Un eveniment aparte face dintr-o zi obișnuită o zi memorabilă iar noi dorim să participăm la crearea ei pegătind pentru tine cele mai frumoase și elegante buchete de mireasa, de nasa, domnișoare de onoare, cocarde, aranjamente pentru masa mirilor și mesele invitatilor, cât și o gamă diversă de culori pentru decorul sălii de recepție.

Apelând la o echipă de specialiști în decor care vă vor putea oferi pe langă accesoriile de nunta și servicii de consultanta, veți putea fi siguri că alegeți culorile, accesoriile și florile potrivite pentru tematica  nunții  voastre.

Buchete, flori, decor